سه شنبه 30 مرداد 1397

به اطلاع کلیه دانشجویان و اساتید محترم می رساند بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی بخش اداری آموزشکده سما از تاریخ 97/4/28 تا تاریخ 97/6/2 تعطیل خواهد بود .

کانال آموزشکده  در پیام رسان  سروش

اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحان نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96
مسابقه کتاب خوانی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان

تاریخ درج خبر :   شنبه 25آذر 1396
برگزاری بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع) در دانشکده سما واحد خوی
به گزارش مدیریت امور فرهنگی دانشکده سما واحد خوی بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع) با حضور 93 نفر از اساتید و دانشجویان در دانشکده برگزار گردید. این مسابقات که بصورت سراسری در کل واحدهای دانشگاهی و دانشکده های سما سراسر کشور بطور همزمان برگزار شد، اساتید و دانشجویان محترم در رشته های احکام ، نماز ، زندگانی پیامبر اکرم (ص) به رقابت پرداختند. امتیازات و رتبه های برتر توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اعلام و به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

واحد فناوري اطلاعات و اتباطات