چهارشنبه 28آذر 1397

اخذ مجوز برگزاری دوره های تخصصی

تاریخ درج خبر :   چهارشنبه 17 آبان 1396
مراسم اربعین حسینی (ع) و بزرگداشت مقام شهدای مرزبانی شهرستان خوی

صبح روز چهارشنبه مورخ 96/8/17 در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی (ع) مراسم بسیار معنوی عزاداری و سخنرانی در گرامیداشت اربعین حضرت سید الشهدا (ع) و بزرگداشت مقام شهدای مرزبانی شهرستان خوی در دانشکده سما واحد خوی برگزار گردید. در این مراسم که ریاست محترم واحد و معاونان واحد خوی ، پرسنل محترم هنگ مرزی خوی ، اساتید و دانشجویان دانشکده سما خوی حضور داشتند، بعد از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید ، مراسم زیات عاشورا و عزاداری برگزار و سپس حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا سید رضایی سخنرانی نمودند. در ادامه کلیپی از شهدای مرزبانی و مراسم تشییع ایشان پخش و در پایان جناب سرهنگ عالی از هنگ مرزی خوی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان مراسم به تشریح نحوه شهادت مرزبانان و تشریح جانفشانیهای مرزبانان کشور عزیزمان پرداختند.

روابط عمومی دانشکده سما خوی