سه شنبه 30 آبان 1396

ثبت نام بدون آزمون در مقطع کاردانی پ
یوسته و کارشناسی ناپیوسته شروع شد علاقمندان جهت  ثبت نام به سایت www.azmoon.org مراجعه فرمایند .

جشنواره سراسری نماز و فضای مجازی

تاریخ درج خبر :   يکشنبه 23مهر 1396
محکومیت اظهارات ترامپ رییس جمهور آمریکا
اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا علیه ملت شریف و فهیم ایران، برگ دیگری از سیاست های خصمانه آن رژیم را در برابر ملّتی مبارز و آزاده آشکار نموده است. بدون تردید، بیانات گستاخانه و غیر مسؤولانه رئیس جمهور آمریکا در نزد مردم ایران و همه آزادی خواهان جهان، گواه روشنی از فروپاشی اخلاقی و فرهنگی دولتی است که جنایت ها و دخالت های نظامی و سیاسی آن در عرصه جهانی امری مشهود و انکار ناپذیر است. کارکنان ، اساتید و دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد خوی ضمن محکومیت اظهارات رئیس جمهور آمریکا، حمایت خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دولت خدمتگزار جمهوری اسلامی و همه ملّت های مظلوم جهان اعلام می دارد، و با تأکید بر وحدت و هویت فرهنگی و تاریخی خویش، چنین رفتارهای خارج از عرف ادب و دیپلماتیک را موجبات سلب اعتماد جهانی نسبت به پیمان های بین المللی و هویت سیاسی دولت آمریکا می داند.ملت بزرگ ایران به خوبی آگاه است که شیطان بزرگ همواره در آشکار و پنهان از تروریسم بین المللی و رژیم اشغالگر قدس و دولت های متجاوز منطقه حمایت می کند و بسیاری از جنگ ها و آشوب های جهانی ریشه در سیاست های امپریالیستی آن دولت استکباری دارد.
آمریکای جهان خوار بداند که ملّت شریف ایران با بهره گیری از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب(مدظلّه العالی) و نیز به برکت خون شهیدان میهن اسلامی، با عزمی استوار و راسخ از آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، دفاع نموده و در برابر زورگویی های دولت آمریکا و دیگر ابرقدرت ها در مسأله برجام و هر آنچه که مربوط به حقوق ملّت ایران باشد، قاطعانه و شجاعانه می ایستد و هرگز تسلیم زیاده خواهی آنان نمی شود.

آمار بازدید کنندگان
آنلاین